ד"ר מאיה רוזמן

ההשפעה של חימום פירות יבשים

האם פירות יבשים מאבדים את ערכם התזונתי כשמערבבים אותם עם דייסת שיבולת שועל?


המאזין ביקש לדעת האם פירות יבשים מאבדים את ערכם התזונתי כשמערבבים אותם עם דייסת שיבולת שועל. ד"ר רוזמן הזכירה: "פירות מיובשים מאבדים את הוויטמין סי שבהם".

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
13/08/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פירות יבשים
פירות יבשים  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris