ד"ר מאיה רוזמן

הסלט האיטלקי שלי

את ההשראה למתכון השבועי קיבלה ד"ר מאיה רוזמן מהמטבח האיטלקי • אז מה יש בסלט ופיאנו מיסטה? קישואים טריים, שעועית ירוקה ועוד הפתעות


כמדי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון דיאטטי וקל להכנה, והפעם: מתכון לסלט ופיאנו מיסטה, שאת הרעיון אליו קיבלה ד"ר רזמון מרשת ופיאנו האיטלקית באירופה. הסלט מכיל קישואים טריים, שעועית ירוקה טרייה מאודה קלות, עגבניות שרי בצבעים שונים - ועוד לא מעט הפתעת.

רשימת הירקות:

מלפפון

כוס עגבניות שרי צהובות

כוס עגבניות שרי אדומות

כוס שעועית ירוקה טרייה מאודה 2 דקות

קישוא ירוק גדול טרי

חצי בצל סגול

2 סלק מבושלים (אפשר בוואקום)

עלי חסה מסולסלת (לאחרונה אצלנו בבית אנו משתמשים רק בחסה לליק)

אופן ההכנה:

חותכים הכל לפי העדפת גודל, את הקישוא כדאי לחתוך לקוביות קטנות 

מתבלים בחומץ בלסמי, סוכרלוז נוזלי ושום גבישי

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
20/08/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


סלט ופיאנו מיסטה
סלט ופיאנו מיסטה  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris