כמדי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון דיאטטי וקל להכנה, והפעם: מתכון לסלט ופיאנו מיסטה, שאת הרעיון אליו קיבלה ד"ר רזמון מרשת ופיאנו האיטלקית באירופה. הסלט מכיל קישואים טריים, שעועית ירוקה טרייה מאודה קלות, עגבניות שרי בצבעים שונים - ועוד לא מעט הפתעת.
רשימת הירקות:
מלפפון
כוס עגבניות שרי צהובות
כוס עגבניות שרי אדומות
כוס שעועית ירוקה טרייה מאודה 2 דקות
קישוא ירוק גדול טרי
חצי בצל סגול
2 סלק מבושלים (אפשר בוואקום)
עלי חסה מסולסלת (לאחרונה אצלנו בבית אנו משתמשים רק בחסה לליק)
אופן ההכנה:
חותכים הכל לפי העדפת גודל, את הקישוא כדאי לחתוך לקוביות קטנות
מתבלים בחומץ בלסמי, סוכרלוז נוזלי ושום גבישי