מאזינה: "האם הערכים התזונתיים של סלק מבושל זהים לסלק חי?" • ד"ר רוזמן הסבירה בנושא, והדגישה: "יש יתרונות לסלק מבושל - הוא קל לעיכול"
המאזינה ביקשה לדעת אילו ערכים תזונתיים הולכים לאיבוד בסלק מבושל, לעומת סלק חי. ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "בכל ירק שעבר תהליך של בישול, הערכים התזונתיים אינם זהים כמו בירק חי - בזמן חשיפה לחום נהרסים חלק מהוויטמינים, ובנוסף חלק מהמינרלים עוברים למי הבישול". עוד הוסיפה ד"ר רוזמן וסיפרה גם על יתרונותיו של הסלק המבושל.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
08/10/2021
יתרונותיו וחסרונותיו של הסלק המבושל  | צילום אילוסטרציה: Ingram Images