ד"ר מאיה רוזמן

מאיפה מגיע הסוכר לחלב שיבולת השועל?

המאזין הופתע לגלות שבחלב שיבולת שועל יש כמות מזערית של סוכר: "מאין הוא מגיע?" • ד"ר רוזמן הסבירה


המאזין ביקש לשאול מספר שאלות קצרות הנוגעות לתזונה ובריאות: האם תוספת של אלכוהול לסופגניה מאפשרת ספיגה נמוכה יותר של שמן? האם חטיפי הילדים האפויים עשויים להזיק במיוחד לשיניים? ומדוע בחלב שיבולת שועל יש כמות מזערית של סוכר? ד"ר מאיה רוזמן ענתה על כל שאלותיו של המאזין.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
26/11/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


מאיפה מגיע הסוכר לחלב?
מאיפה מגיע הסוכר לחלב?  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Images
Paris