כמדי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי ושיתפה הפעם במתכון לעוגיות שיבולת שועל ושוקולד.
רכיבים:
100 גרם חמאה מומסת
3/4 כוס סוכר חום
1 ביצה
150 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס, השתמשתי ב 78% מוצקי קקאו ( או שוקולד צ'יפס)
1/2 כוס קמח מלא
1.75 כוס שיבולת שועל
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחדיו, מגלגלים כדורים קטנים, משטחים קצת בעזרת האצבעות ומסדרים בתבנית במרווחים.
אופים כ-15 דקות, 180 מעלות
מוציאים את התבנית ורק כשמתקרר מוציאים את העוגיות