ד"ר מאיה רוזמן הבהירה למאזינה כי קליית אגוזים נעשית בטמפרטורה נמוכה ולכן כמעט ולא פוגמת בערכים התזונתיים
המאזינה ביקשה לברר לגבי רמת הכולסטרול שלה, וכן לקבל אכילה של אגוזים. האם כדאי לאכול אגוזי קשיו לא קלויים או שאין בעיה לקלות?
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
25/02/2022
צילום אילוסטרציה: Ingram Image