ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לשבת: עוגיות שיבולת והפתעות

שבת המלכה בפתח: שבת הגיעה, וזה בדיוק הזמן למתכון טוב שיכניס אותנו אל השבת ברגל ימין


שבת המלכה בפתח: שבת הגיעה, וזה בדיוק הזמן למתכון טוב שיכניס אותנו אל השבת ברגל ימין. הפעם, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון לעוגיות שיבולת והפתעות (ללא ביצים)

- 1.5 כוסות שיבולת שועל מלאה גרוס עדין (160 גרם)

- 4 כפות קוקוס

- 6 כפות סוכר חום

- 80 גרם חמאה מומסת (דקה במיקרו)

- 4 כפות טחינה גולמית משומשום מלא (100 גרם)

- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

- כף זרעי צ'יה

- רבע כפית אבקת אפיה

- קורט מלח, קורט קינמון

- 4 כפות מים רותחים (40 גרם)

אופן ההכנה:

מערבבים הכל ולשים בעזרת הידיים לבצק אחיד.

יוצרים כדורים ומשטחים אותם על נייר אפיה על גבי התבנית.

אופים ב-170 מעלות כ-10 דקות.

20 עוגיות, 97 קלוריות בעוגייה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
27/05/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


עוגיות שיבולת
עוגיות שיבולת
Paris