דגים, כל הסודות: רבות נאמר על אכילת דגים בשלל צורות וצבעים, בעיקר בנוגע לסגולות הבריאותיות שהם מביאים היישר ממימי הים. בפתח התוכנית, סיפרה ד"ר מאיה רוזמן על כל הדברים הטובים שיש בדגים, והמליצה בחום על שילובם בתפריט היומי. "הדגים הם מקור חשוב לחלבון איכותי, יש בהם גם ויטמינים חשובים כמו ויטמין B12 שחשוב למניעת אנמיה וחולשה, וויטמין D הדרוש לבניית העצמות".
בהמשך, הוסיפה: "בדגי ים יש גם יוד, החשוב לבלוטת התריס ולשריפת הקלוריות, ואומגה 3 שמפחית את הסיכון למחלות לב, סרטן ואלצהיימר. חשוב לדעת שטיגון מבטל את הערך הבריאותי של הדגים. על פי המחקרים, צריכת דגים מטוגנים אפילו מעלה את הסיכון למחלות לב".
בסיום דבריה, שיתפה ד"ר רוזמן ברשימת הדגים הבריאים ביותר. הופתעתם?