ד״ר מאיה רוזמן בחרה להתייחס לשאלה ששאלה אותה מאזינה ברשת החברתית - כיצד תפוח נשמר במקרר חצי שנה כמו טרי?
"גם אני קונה תפוחים, שמה במקרר ורואה שהם מחזיקים המון זמן בלי להתקלקל", אמרה, והוסיפה: "התפוחים מפרישים בקליפה שלהם שעווה שמונעת מחרקים וחיידקים לחדור ולקלקל את הפרי. בנוסף לזה מרססים ברשתות השיווק שכבת שעווה נוספת שתורמת לכך שהתפוחים יחזיקו מעמד יותר וגם לא יאבדו נוזלים".
עוד ציינה כי "השעווה הזו לא מתעכלת ונחשבת לכזו שלא מזיקה לבריאות שלנו, רק צריך לזכור שני דברים - האחד, ככל שעובר הזמן מאז שנקטף התפוח ועד שאוכלים אותו, יש בו פחות ופחות ויטמין C. השני, בתפוח מקולף יש לא פחות ויטמינים מאשר בתפוח לא מקולף ואני בעד לקלף את השכבה החיצונית הזו אם זה מפריע ללעיסה או לא טעים".