ד"ר מאיה רוזמן

האם בכלל יש הבדל בין סוכר חום ללבן?

כך תהתה המאזינה • "אין כזה הבדל משמעותי ביניהם", ציינה המומחית, ואמרה: "זה שלוקחים סוכר חום זה לא הופך שום מתכון לבריא יותר"


המאזינה שעלתה לשידור, פנתה לד"ר רוזמן בתהייה: "בספר שלך 'מותר ואפשר' את תמיד משתמשת בסוכר חום, למה?"

"האמת שאין כזה הבדל משמעותי בין סוכר חום לסוכר לבן", הסבירה המומחית, והודתה: "קניתי פעם קילו סוכר חום ושמתי בקליניקה, כי לפעמים באו אנשים ששותים קפה עם סוכר. זה תקוע שם, אין לי סוכר בבית, אז אם אני צריכה לעשות מתכון אני משתמשת בזה".

בהמשך, שיתפה ד"ר רוזמן מדוע בסוכר לבן אין בכלל ויטמינים אלא רק ערך קלורי, אך הבהירה: "זה שלוקחים סוכר חום זה לא הופך שום מתכון לאטומטית בריא".

לאחר מכן, חשפה המאזינה כי הכינה את אחד המתכונים הבריאים, המתוקים והטעימים של ד"ר מאיה רוזמן והתגובות הטובות שקיבלה בעקבותיו.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
10/03/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


קוביות סוכר
קוביות סוכר  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris