לחם או עוגה? משביע, בעל סיבים תזונתיים, ברזל, וויטמינים B ואומגה-3 • קמח הטף אינו מכיל גלוטן, עתיר בברזל ומינרלים אחרים, ועדיף על חיטה רגילה
לא תדעו אם זה לחם או עוגה. כך תכינו:
מערבבים בקערה בעזרת מיקסר:
כוס קמח טף
שקית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
2 כפות דבש
כף צ'יה
6 כפות שמן זית
רבע כוס חלב סויה
4 ביצים
יוצקים לתבנית אינגליש משומנת ואופים ב-170 מעלות כ-25 דקות.
ומה מקבלים?
14 פרוסות, כ-100 קלוריות בפרוסה, יותר מ-3 גרם חלבון בפרוסה, כ-1מ"ג ברזל בפרוסה (כמו שיש בחזה עוף).
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/03/2023
לחם טף  | צילום: מאיה רוזמן