המאזינה שיתפה כי היא מאדה את הירקות שצורכת ותהתה האם המים שיוצאים מהאידוי מומלצים לשימוש על מנת לשמור על הערכים התזונתיים
המאזינה שעלתה לשידור הזכירה לד"ר מאיה רוזמן את המלצתה להשתמש במי הבישול של הירקות על מנת לספוג את כל הערכים התזונתיים, ושיתפה: "אני לא אופה ולא מבשלת בתוך מים, אני מאדה בתוך סיר. גם המים שנשארים למטה, בגמר האידוי הם נשארים גם עם צבע של הירק". בהמשך, תהתה האם כדאי להשתמש במים שיוצאים מהאידוי.
"זה הרבה יותר מרוכז", הדגישה המומחית. "המים האלה במיוחד יש בהם הרבה ערכים תזונתיים".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
19/05/2023
צילום אילוסטרציה: Ingram Image