ד"ר מאיה רוזמן

כיצד רצוי לשקול את כמות החלבון?

המאזין שיתף: "אחרי ההכנה המשקל פוחת, מה זה אומר לגבי כמות החלבון?" • המומחית אמרה: "אחרי בישול, כמות הגרמים יורדת, אבל החלבון למאה גרם עולה"


המאזין שעלה לשידור שיתף את המומחית: "קניתי משקל למזון בשביל לעזור לי למדוד את כמות החלבונים". הוא ציין כי שקל חזה עוף, וראה כי אחרי ההכנה המשקל פוחת. "מה זה אומר לגבי כמות החלבון?" תהה.

ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "אנחנו צריכים לבחון איך אתה שוקל את זה, תבחר אם לשקול לפני או אחרי הכנה ואז תבדוק. אחרי בישול, כמות הגרמים יורדת, אבל כמות החלבון למאה גרם עולה, לכן תבחר סוג שקילה אחד".

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
23/06/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm
Paris