ד"ר מאיה רוזמן

מחכים לצהריים

בא לכם להפוך את ארוחת הצהריים שלכם להרבה יותר מעניינת? • ד"ר מאיה רוזמן עם פשטידת הברוקולי והמוצרלה שלא תצליח להגיע למקרר • מתכון לשבת


שוב הגיע סוף השבוע, וגם הפעם הבטחתם לעצמכם להשקיע בעצמכם באמת, אך ללא הצלחה. בדיוק מסיבה זו, החליטה ד"ר מאיה רוזמן לספר לכם על פשטידת הברוקולי והמוצרלה שהיא אוהבת במיוחד, שתרגיש לכם כאילו ישבתם בבית קפה בעיירה אירופאית ומלאת שמש. אגב, אין בה פחמימות בכלל. הבאתם דף ועט? 

מרכיבים: 

  • 800 גרם ברוקולי קפוא
  • 4 ביצים 
  • 200 גרם מוצרלה מפוררת
  • 50 גרם בולגרית 5% למריחה
  • תבלינים לפי הטעם 

אופן ההכנה: 

  • מערבבים את כל המרכיבים בתבנית אפייה
  • אופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות

חמישית מהתבנית מכילה 230 קלוריות בלבד, ומתאימה לארוחה קלילה לצד סלט טעים ובריא. בתיאבון!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
30/06/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פשטידת ברוקולי ומוצרלה
פשטידת ברוקולי ומוצרלה  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris