המאזין ביקש להתייעץ עם ד"ר מאיה רוזמן לגבי טיגון וקליית ירקות לסלט • היא הסבירה את היתרונות והחסרונות של כל שיטה, וייעצה כיצד להתנהל
המאזין שעלה לשידור תהה: "כשרוצים לפעמים להכין סלטים, יש כאלה שמטגנים את הירקות ויש כאלה שקולים אותם על האש, מה נכון יותר?".
ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "החימום של הירקות, ככל שהוא יותר ארוך אז יותר ויטמין C נהרס, שאר המינרלים והוויטמינים, לא קורה להם כלום בחימום. טיגון, מצד אחד זה יותר קצר ואז זה ישמור לנו על הויטמין C, אבל הוא בשמן, ובשמן יש חומרים שאנחנו לא רוצים".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
25/08/2023
צילום אילוסטרציה: Ingram Image