לא באמת חשבתם שמאיה רוזמן תסיים את התוכנית בלי המתכון המנצח לארוחת השבת, נכון? הפעם המומחית החליטה לספר מתכון חדש של גלידת שמנת ביתית אמיתית.
• מקציפים שמנת מתוקה 500 מ"ל (הגדולה, זה כמו 2 רגילות)
• מוסיפים 2 כפות אינסטנט וניל
• כפית תמצית וניל
• כף מיץ לימון
אחרי שהקצפת יציבה שופכים פנימה קופסת שימורים של חלב כחוש מרוכז (400 מ"ל), ממשיכים להקציף ואחרי שאחיד, מכניסים עם הקערה למקפיא. אחרי שעה מוציאים ומקציפים שוב ואז מכניסים לכלי אחר, מקפיאים.
בתיאבון!