ד"ר מאיה רוזמן

חלבון בצורת פחמימה מרגיעה

לא באמת חשבתם שד"ר מאיה רוזמן תסיים את התוכנית בלי המתכון המנצח לארוחת השבת, נכון? • הנה מתכון חדש של פסטה עדשים מנחמת וטעימה


לא באמת חשבתם שמאיה רוזמן תסיים את התוכנית בלי המתכון המנצח לארוחת השבת, נכון? הפעם המומחית החליטה לספר מתכון חדש של פסטה עדשים מנחמת וטעימה. 

להלן המתכון: 

"פסטה עדשים: רשום על האריזה לבשל 7 דקות אבל זה לא ככה - אני מבשלת לפחות חצי שעה - שופכים על הפסטה מים רותחים, מוסיפים כפית מלח, מביאים לרתיחה נוספת, מנמיכים לאש נמוכה ומכסים את הסיר. אחרי חצי שעה מסננים".

"אני מוסיפה או רוטב עגבניות לשקשוקה וכפית חמאה (אחרי שמוכן ומסונן), או עגבניות מרוסקות, בזיליקום ותבלינים במקום רסק מוכן. הרסקים המוכנים מכילים רכיבים ממש מצויינים וגם אחוז שומן אפסי ומעט קלוריות. יוצא מעולה, עתיר חלבון, משביע לזמן ארוך, ועדיף על כל פסטה מקמח חיטה". 

בתיאבון! 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
20/10/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פסטה עדשים
פסטה עדשים  |  צילום: מאיה רוזמן
Paris