כמדי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי ושיתפה, "הסוד היחיד בסלט הזה שצריך להכין אותו כמה שעות קודם ולתת לו לשבת בטמ' החדר על מנת שיספוג טעמים. העגבניות עשירות מאוד בויטמין C – בשתי עגבניות כבר יש יותר ממה שצריך ליום שלם, בנוסף יש בהן המון ליקופן – נוגד חמצון שחשוב לבריאות העיניים שלנו, למניעת קטרקט, וגם למניעת סרטן – במיוחד סרטן הערמונית.
מרכיבים:
6-7 עגבניות
1 בצל
3 שיני שום
2 כפות חומץ בלסמי
מלח גס
כף שמן זית
לחתוך את העגבניות הבצל והשום, לתבל ובתיאבון.