המאזינה ששוחחה עם ד"ר מאיה רוזמן סיפרה כי היא מתמודדת עם סוכרת, ותהתה אם היא צורכת יותר מדי תמרים. ד"ר רוזמן הסבירה: "אם את סוכרתית, אנחנו חייבים לשלב תמר עם אגוזי מלך או שקדים - שזה שומן וחלבון שיפחיתו את ספיגת הסוכר. את צריכה לאכול תמר אחד עם שבעה שקדים או עם שני חצאי אגוז מלך, ואז האינדקס הגליקמי נמוך".
וגם: אל תפספסו מתכון מצוין לצ'יפס קולרבי שחלקה המאזינה עם ד"ר רוזמן. "זה נהדר, מרענן וטוב, בלי הרבה עבודה", סיפרה המאזינה והוסיפה כי "אם אתם רוצים סלט רענן, תחתכו לגפרורים לפת וגם קולרבי וקצת פלפל אדום טרי בשביל הצבע וקצת שמן ומלח. זה נהדר, מרענן, טוב ובלי הרבה עבודה".
צ'יפס הקולרבי