רגילים לתפוס תנומה אחרי המאכל הממכר? • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון לנשנוש גרגירי חומוס קלויים שלא תספיקו להכניס למקרר • מתכון לשבת
סוף השבוע שוב כאן, מה שאומר שהגיע הזמן לפנק את עצמנו במשהו טעים, במיוחד בימים אלה. אז לרגל הסופ"ש שבפתח, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נפלא לנשנוש גרגירי חומוס שלא תוכלו להפסיק לאכול גם אם ממש תנסו.
מרכיבים:
- 100 גרם גרגירי חומוס יבשים
- 2 כפות שמן זית
- רבע כפית מלח גס
- פלפל שחור, שום גבישי, הרבה פפריקה, מעט פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב
- משטחים על תבנית
- אופים ב־180 מעלות למשך 40 דקות
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
02/02/2024
חטיף חומוס קלוי  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן