ד"ר מאיה רוזמן

אוכל יכול להירקב בגופנו?

האם זמני עיכול שונים של פירות יכולים לגרום להם להגיע למצב של ריקבון? • ד"ר רוזמן הסבירה חד משמעית: "זו שטות"


המאזין התייחס לפינת המיתוס של ד"ר רוזמן, שבה הרחיבה בנושא אכילת פירות מייד בתום הארוחה. הוא תהה אם זמני עיכול שונים של פירות יכולים לגרום לכך שהם יגיעו למצב של ריקבון. ד"ר רוזמן הסבירה: "לא, זו שטות. אתה יודע מתי האוכל מגיע למצב של ריקבון? אם מישהו אכל משהו ונפטר מיד אחרי הארוחה, אז האוכל נרקב, אבל אם הוא חי, האוכל לא נרקב לו במערכת העיכול". 

בהמשך ביקש להבין באיזה אופן נספג הסידן בגוף האדם.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
08/03/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm
Paris