בא לכם משהו טעים וזול בקלוריות לסוף השבוע? • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון לשבלולי זוקיני במילוי מוצרלה שלא תוכלו להפסיק לאכול • מתכון לשבת
סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לשבלולי זוקיני במילוי מוצרלה שיגרמו לכם להתמכר. אתם רושמים?
מרכיבים (ל־20 יחידות, 30 קלוריות ליחידה):
- ביצה אחת
- 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
- 50 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת
- 2 זוקיני
- רסק עגבניות מוכן לשקשוקה
- חצי כוס מים
אופן ההכנה:
- פורסים את הזוקיני לאורך עם קולפן, כך שיווצרו פרוסות דקיקות
- מניחים כל שתי פרוסות אחת ליד השנייה בחפיפה קלה
- מורחים כל צמד פרוסות בכף אחת של מלית גבינה, ומגלגלים
- מכינים בתבנית עגולה רסק עגבניות לשקשוקה עם חצי כוס מים
- אופים את גלילי הזוקיני הממולאים בתוך הרסק המדולל במשך חצי שעה
- מצננים מעט ואוכלים
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
17/05/2024
שבלולי זוקיני  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן