מתכון לשבת

11662

פיתה עתירה בחלבון, למי שרוצה לאכול גם בריא וגם טעים


מה דרוש:

1 ביצה

1 כף שיבולת שועל

1 כף קוטג' 5%

1 כפית זרעי פשתן

מלח

הכנה: 

מערבבים הכל ביחד ויוצקים לתבנית פאי בקוטר 14 ס"מ, המרופדת בנייר אפייה.

אופים בתנור כ-15 דקות.

בתיאבון!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
30/08/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פיתת חלבון
פיתת חלבון  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris