בא לכם גלידה מושחתת לקראת החג? • ד"ר מאיה רוזמן עם גלידת שמנת וניל ושוקולד לבן, ואפילו לא תצטרכו מיקסר של גדולים • מתכון לשבת
סוף סוף הגיע סוף השבוע, רגע לפני החג הקרב אלינו בצעדי ענק. ואם כבר בחג עסקינן, זה הזמן לחגוג את סוף השבוע החם והלח ולהקל מעט על החום הכבד. הכיצד? בעזרת גלידה כמובן. את המתכון לשבת, הקדישה ד"ר מאיה רוזמן לגלידת שחיתות ביתית של שמנת וניל ושוקולד לבן. אתם רושמים?
מרכיבים:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- כפית תמצית וניל
- כף מיץ לימון
- קופסת שימורים חלב כחוש מרוכז (400 מ"ל)
- 30 גרם שוקולד לבן מומס/ כף שוקולד לבן למריחה
אופן ההכנה:
- מקציפים את השמנת
- מוסיפים את החלב המרוכז
- מוסיפים את השוקולד
- ממשיכים להקציף ומכניסים למקפיא אחרי שהתערובת אחידה
- לאחר שעה, מוציאים ומקציפים שוב
- מקפיאים בכלי אחר
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
27/09/2024
גלידה  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן