המאזין ביקש לדעת האם ביצים מבושלות או אפויות לזמן ממושך עלולות להיות בעלות ערכים תזונתיים טובים פחות
המאזין שעלה לשידור בתוכניתה של ד"ר מאיה רוזמן תהה האם ביצים בבישול או אפייה ממושכת עלולות לאבד מערכיהן התזונתיים.
האמנם?
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
08/11/2024
ביצים  | צילום: עבד רחים חטיב/פלאש90