ד"ר מאיה רוזמן

תשכחו מהג'חנון

18961

חשקה נפשיכם בפרעצל טרי לשבת בבוקר? • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון שישכיח מכם את הרצון לג'חנון • מתכון לשבת


סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לפרעצל של שבת בבוקר, למקרה שבא לכם ג'חנון אך מעדיפים להימנע מהקלוריות העודפות. 

מרכיבים:

  • חצי ק"ג קמח
  • כוס מים 
  • כף שמרים 
  • חצי כף מלח
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס סוכר חום
  • ביצה אחת

אופן ההכנה:

  • ללוש את כל המרכיבים במיקסר
  • להתפיח
  • ליצור כעכים 
  • להרתיח מים בסיר רחב ונמוך עם כף מלח
  • לטבול כל אחד מהפרעצלים בסיר ל־3 דקות
  • להעביר לתבנית עם נייר אפייה
  • לפזר מעט מלח גס 
  • לאפות במשך 20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות

בתיאבון!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
08/11/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פרעצל
פרעצל  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris