המאזינה סיפרה כי היא רוכשת חמוציות, אוכמניות ודובדבנים מיובשים ללא סוכר. היא חולטת אותם ושותה את המים ואוכלת אותם, וביקשה לדעת האם הערך התזונתי שווה לאכילתם טריים.
ד"ר מאיה רוזמן הסבירה כי מבחינת כמות הסוכר מדובר באותה הכמות במיובשים ובלא מיובשים, והוסיפה: "ברגע שאת מרככת את זה בהשרייה, את יכולה לנצל הרבה יותר טוב את מה שיש לך מבחינת הערך שהפירות המיובשים האלו יכולים להציע לך".
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.