ד"ר מאיה רוזמן

כמו לאכול ענן

18418

כמו בכל שבוע, מתכון חדש שיהפוך לכם את סוף השבוע לטעים ונעים יותר, והפעם: ענן ביצים • מתכון לשבת


סוף השבוע כבר כאן, וזו הזדמנות נהדרת להשקיע בעצמנו באמת, ולהכין מנה שגם לא תגזול מאיתנו יותר מדי זמן, ובעיקר - שלא תכיל יותר מדי קלוריות. הפעם, חלקה עמנו ד"ר מאיה רוזמן מתכון לענן ביצים ממכר, שיהפוך את ארוחת הבוקר שלכם למשהו שלא הכרתם.

מרכיבים:

  • 2 ביצים 
  • רבע כפית מלח גס
  • כפית סוכר 
  • גבינה או ממרח אחר אם רוצים, או אבקת סוכר 

אופן ההכנה:

  • מפרידים את החלמונים והחלבונים
  • מקציפים את החלבונים עם כפית סוכר לקצף קשה
  • מערבבים את החלמונים עם המלח הגס ולקפל בעדינות
  • לשפוך למחבת, לטגן על אש נמוכה ולכסות
  • אחרי כמה דקות להפוך לצד השני ולכבות את האש
  • למלא בגבינה או ממרח לבחירתכם, או לפזר מעט אבקת סוכר

בתיאבון! 

כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
04/07/2025
ענן ביצים
ענן ביצים  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris