מאסתם באוכל כבד אחרי ארוחת החג? • ד"ר מאיה רוזמן עם עוגיות דבש קלילות היישר להפסקת הקפה של שישי • מתכון לשבת
ראש השנה כבר מאחורינו, וזו הזדמנות נהדרת לנוח קצת מהאוכל הכבד של ארוחות החג, וליהנות מקינוח חגיגי למדי. בדיוק בגלל זה, חלקה עמנו ד"ר מאיה רוזמן מתכון לעוגיות דבש שיתאימו בול ליד הקפה.
מרכיבים:
- 1.5 כוסות קמח רגיל
- חצי כפית סודה לשתייה
- חצי כפית אבקת אפייה
- רבע כפית ציפורן טחון
- רבע כוס + כף סוכר כהה
- רבע כוס דבש
- 2.5 כפות שמן
- ביצה גדולה
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את החומרים היבשים
- מוסיפים את יתר החומרים
- מערבבים היטב
- יוצרים כדורים, מניחים על נייר אפייה ומועכים קלות
- אופים ב־170 מעלות למשך כרבע שעה
- מוציאים כשמתקרר, מפזרים אבקת סוכר ושומרים בצנצנת סגורה
בתיאבון!
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
26/09/2025
עוגיות דבש  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן