חפצים במתכון שיפתח את סוף השבוע בנעימים, חורפי ככל שיהיה? • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון לקרקר שתמיד כיף לנשנש • מתכון לשבת
עוד סופ"ש, וזה בדיוק הזמן למתכון שיפתח לנו את הסופ"ש החורפי שלפנינו בנעימים. בסיום התוכנית חלקה עימנו ד"ר מאיה רוזמן מתכון לקרקרים נפלאים, שמתאימים בכל מצב רוח ובכל מזג אוויר.
מרכיבים:
- 3/4 כוס גרעיני חמניה
- שליש כוס צ'יה
- 3/4 כוס פשתן טחון
- שליש כוס גרעיני דלעת
- שליש כוס שומשום
- שליש כוס קוקוס
- שליש כוס קורנפלור
- כפית מלח
- רבע כוס שמן זית
- 2 כפות טחינה גולמית
- 2 כפות דבש
- כוס וחצי מים רותחים
אופן ההכנה:
- לערבב את המרכיבים ולהוסיף טחינה, שמן, דבש, ומים
- לתת לתערובת לנוח רבע שעה
- לפרוס דק על שתי תבניות עם נייר אפייה
- לאפות למשך 40 דקות ב־160 מעלות
- אחרי שמתקרר, לשבור לקרקרים
בתיאבון!
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
12/12/2025
קרקרים  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן