רדיו ללא הפסקה
רדיו ללא הפסקה
האזנה לשידור החי
עכשיו בשידור

תאנים ונהנים

על השילוב הזה עוד לא שמעתם • לכבוד סוף השבוע, ד"ר מאיה רוזמן הציגה מתכון לתאנים צלויות עם גבינה כחולה


כמדי שבוע, הציגה ד"ר מאיה רוזמן מתכון דיאטטי ובריא, והפעם: את המתכון הבא קיבלה רוזמן מהמטופלת שלה, עפרה.

חותכים צלב בכל תאנה טרייה אבל לא עד הסוף, ופותחים ל-4 רבעים.

מפזרים קצת גבינה כחולה או גבינה בולגרית 5%.

צולים בגריל בתנור כ-8 דקות עד שהגבינה נמסה.

מגישים חם או קר.

בתיאבון!

02/08/2019
הישארו מעודכנים

מתכון לשבת
מתכון לשבת