כשמבלים שבועות ארוכים בבית ישנה נטייה טבעית לאכול יותר. אנשים רבים מוצאים את עצמם עוברים בקרבת המקרר כמה פעמים ביום, ומרגישים דחף בלתי מוסבר לפתוח אותו. קל וחומר כשהם נמצאים בבידוד, ומבקשים לעצמם רגעי נחמה בדמות המזון אותו הם צורכים. ד"ר מאיה רוזמן מבקשת להזכיר לכלל המאזינים שלה שתזונה בריאה, והקפדה על ארוחות מסודרות גם בזמן הבידוד יכולה לסייע לבריאות.
כשהמאזינה התעניינה איזה מזונות כדאי לה לצרוך בכדי לשמור על המערכת החיסונית גם בתקופת הבידוד הסבירה לה ד"ר רוזמן שכדאי לה מאוד לאכול ארוחות מגוונות שמכילות מספיק ירקות, דגנים מלאים, וחלבונים. לדבריה, מעבר לשיח סביב צריכת וויטמין c גם אבץ מאוד מועיל לחיזוק המערכת החיסונית: "אבץ נמצא בבשר, קטניות, אגוזים וביצים", אמרה ד"ר רוזמן.
"קחו בחשבון שכשאנשים נמצאים בבידוד הם עושים פחות פעילות גופנית בצורה משמעותית, ומוצאים את עצמם מתנחמים בחטיפים מלוחים, ומזון מתועש שעשיר בסוכר, ואז במקום להתמודד עם הנגיפים והווירוסים שמבחוץ המערכת החיסונית צריכה להתמודד עם התגובות הדלקתיות שנגמרות בעקבות הסוכרים ושומני הטראנס", הסבירה ד"ר רוזמן, והמליצה להעשיר את התפריט במאכלים בריאים כמה שיותר".