ד"ר מאיה רוזמן

להקפיץ וללקק את האצבעות

לקראת סוף השבוע המליצה ד"ר מאיה רוזמן על מתכון טעים לירקות מוקפצים עם אספרגוס וטופו • את המנה הזו תוכלו לשלב גם בזמן הדיאטה


כמדי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון דיאטטי וקל להכנה, והפעם: מתכון לירקות מוקפצים עם אספרגוס וטופו, מנה שיכולה לשמש כמנת חלבון גם בזמן הדיאטה.

מצרכים:

בצל סגול

2 שיני שום

חצי כפית פלפל אדום חריף 

כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

פלפל צהוב

פלפל אדום

6 גבעולי אספרגוס

סלסלת פטריות שמפיניון

זוקיני אחד בינוני

כף שמן שומשום

חצי כוס חומץ בלסמי

שליש כוס רוטב סויה דל נתרן

כף סוכר חום או כמה טיפות סוכרלוז נוזלי

300 גרם טופו / חזה עוף 

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בכף שמן שומשום בתוך ווק גדול

מוסיפים את הפלפל צ'ילי הקצוץ ומטגנים עוד 2 דקות

קוצצים את שאר הירקות: הפלפלים לפסים, הפטריות לפרוסות והזוקיני לעיגולים

מוסיפים לווק את הירקות ומקפיצים כמה דקות

מוסיפים את רוטב הסויה, החומץ והסוכרלוז

מוסיפים קוביות של טופו / חזה עוף וממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות

חצי מהמנה הגדולה שתקבלו, יכול להוות כמנת חלבון בזמן הדיאטה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/07/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


מתכון לירקות מוקפצים עם אספרגוס וטופו
מתכון לירקות מוקפצים עם אספרגוס וטופו  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris