ד"ר מאיה רוזמן

למה לי לטחון את השומשום

האם כאשר טוחנים את השומשום מרוויחים יותר מערכיו התזונתיים? • ד"ר מאיה רוזמן הסבירה והשיבה לשאלות נוספות של המאזינים


ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלות ששלחו המאזינים: האם עדיף לטחון את השומשום לפני שאוכלים אותו? מה יכולה להיות הסיבה להתכווצויות ממושכות אחרי פעילות ספורטיבית? האם יוגורט חלבון יכול לגרום לאלרגיה? והאם יש קשר בין תופעות של עצירות לבין תפקודה של בלוטת התריס?

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/07/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלות המאזינים
ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלות המאזינים  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Images
Paris