האם הערכים התזונתיים של השקדים נפגעים כאשר שמים אותם לקלייה בתנור? • ד"ר רוזמן: "מה שנהרס בחום זה ויטמין C, וממילא אין ויטמין C בשקדים"
המאזינה ביקשה לדעת האם האיכות התזונתית של השקדים נפגעת כאשר שמים אותם לקלייה בתנור, וד"ר מאיה רוזמן התייחסה לנושא. בהמשך, המאזינה ביקשה לדעת האם ניתן לשתות יין אדום גם שבוע אחרי שפותחים אותו.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
04/09/2020
שקדים טובים, שקדים קלויים  | צילום אילוסטרציה: Ingram Images