ד"ר מאיה רוזמן

עושים מזה סלט

רגע לפני סוף השבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון לסלט עדשים, דלעת ופלפל קלוי: "מנת חלבון טבעונית בכל ארוחה בזמן הדיאטה"


כמדי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון דיאטטי וקל להכנה, והפעם: סלט עדשים, דלעת ופלפל קלוי. שתי כוסות סלט יכולות להוות מנת חלבון טבעונית בכל ארוחה בזמן דיאטה.

אופן ההכנה:

משרים כוס עדשים במים למשך כמה שעות, שוטפים, מכסים במים ומבשלים כ-20 דקות עד שמתרכך.

בינתיים שמים בתבנית התנור קוביות דלעת ופלפל אדום, מרססים בספריי שמן, מפזרים מלח גס ואופים ב-170 מעלות למשך כ-20 דקות.

מצננים את הירקות, מסננים ומצננים את העדשים.

מוסיפים להם כוסברה קצוצה, 3 כפות בצל סגול קצוץ.

לצורך הכנת הרוטב: מלח, מיץ לימון וכף צ'ילי מתוק.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
16/10/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


סלט עדשים, דלעת ופלפל קלוי
סלט עדשים, דלעת ופלפל קלוי  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris