במאזין תהה עד כמה טיגון עמוק אינו בריא בהשוואה לצבעי מאכל סינטטיים, אותם כינה כ'רעל'. ד"ר מאיה רוזמן: "זה נורא תלוי. אם אתה לוקח לך שמן, מחמם אותו חצי שעה ומטגן כמה סופגניות – זה לא יהרוג אותך. שאלתי פעם את הילדים שעובדים ברשתות הבורגרים, כל כמה זמן מחליפים את השמן? הם אמרו לי פעם בעשרה ימים או פעם בשבוע. אתה בעצם אוכל משהו שספוג בחומרים רעילים ברמה מאוד גבוהה. את זה הייתי מוציאה מחוץ לתחום. טיגון של חביתה במשך שתי דקות זה כלום".
בהמשך התייחסה לטיגון שניצלים בשמן עמוק ואמרה: "אם מטגנים כמה שניצלים יש כמות מסוימת של חומרים רעילים אבל היא קטנה. לא מומלץ לאכול זאת כל יום, אבל יש דברים יותר גרועים מזה".