ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון חדש לשבת, והפעם: עוגה בטעם אלפחורס שמתאימה כנשנוש.
מרכיבים:
4 ביצים
כוס סוכר חום
מיכל ( 250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
רבע כוס מיץ תפוזים
כוס ורבע קמח לבן תופח
1/2 כוס (50 גר') קוקוס
שליש כוס ריבת חלב
אופן ההכנה:
מקציפים ביצים עם סוכר למשך 3-4 דקות לקבלת תערובת תפוחה
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה
מחלקים לשתי תבניות אינגליש
אופים כ 40-45 דק'
אחרי שמוציאים מהתנור מחממים 2 כפות ריבת חלב במיקרו, שופכים על העוגה ומפזרים קוקוס מעל.