ד"ר מאיה רוזמן

הוסיפו שמן לעוגה

המאזינה מרבה להשתמש בשמן קנולה לצורך אפייה: "איזה שמן יכול להחליף את הקנולה כאשר אני מכינה עוגה?" • ד"ר רוזמן המליצה בנושא


המאזינה סיפרה כי היא משתמשת בשמן קנולה כאשר היא אופה עוגות ומאפים מתוקים. אילו סוגי שמנים אחרים מומלצים לשימוש כאשר אופים? ד"ר מאיה רוזמן הסבירה, ובהמשך הביעה דעתה גם על אבקת אפייה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
28/05/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


צילום אילוסטרציה: Ingram Images
Paris