ד"ר מאיה רוזמן נענתה לבקשה שקיבלה באינסטגרם, והציגה את המתכון לקרקרים, שפירסמה באינסטגרם.
1. מערבבים 130 גרם קמח עדשים כתומות עם 130 גרם מים, 2 כפות שמן זית.
2. מוסיפים מלח גס, פלפל שום גבישי תבלינים לפי הטעם (אפשר להוסיף גם כף שומשום).
3. את הבלילה צריך לשטוח דק-דק על נייר אפיה ולאפות 20 דקות.
4. לחכות שיתקרר ולשבור.
ממכר, ראו הוזהרתם!
ומה שחשוב לשים לב, אלו קרקרי חלבון (קמח עדשים זה חלבון טבעוני איכותי). ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא שום דבר מזיק. ודקה הכנה.