הקרקר המושלם

ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון לקרקרים שלא תוכלו להפסיק לנשנש


ד"ר מאיה רוזמן נענתה לבקשה שקיבלה באינסטגרם, והציגה את המתכון לקרקרים, שפירסמה באינסטגרם.

1. מערבבים 130 גרם קמח עדשים כתומות עם 130 גרם מים, 2 כפות שמן זית.

2. מוסיפים מלח גס, פלפל שום גבישי תבלינים לפי הטעם (אפשר להוסיף גם כף שומשום).

3. את הבלילה צריך לשטוח דק-דק על נייר אפיה ולאפות 20 דקות.

4. לחכות שיתקרר ולשבור.

ממכר, ראו הוזהרתם!

ומה שחשוב לשים לב, אלו קרקרי חלבון (קמח עדשים זה חלבון טבעוני איכותי). ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא שום דבר מזיק. ודקה הכנה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
07/07/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


קרקרי חלבון
קרקרי חלבון  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris