לא באמת חשבתם שמאיה רוזמן תסיים את התוכנית בלי המתכון המנצח לארוחת השבת, נכון? הפעם המומחית החליטה לספר מתכון חדש של פשטידת כרישה מפנקת ובריאה.
להלן המתכון:
בתרסיס שמן זית של לחיצה אחת משחימים 3 כרישות קצוצות (החלק הלבן) וחבילת פטריות קצוצות (או בצל אדום קצוץ) ושום כתוש.
מוסיפים מלח וכף אבקת מרק בצל טבעית (או כף תערובת שום, מלח ורוזמרין).
בקערה מערבבים קוטג 5 אחוז, ריקוטה 5 אחוז, 4 ביצים, 2 כפות מוצרלה ו־2 כפות פרמזן.
מערבבים הכל עם הירקות ואופים ב־170 מעלות כחצי שעה, מחלקים ל־6 מנות, כשכל מנה 200 קלוריות - נפלא עם סלט.
בתיאבון!