ד"ר מאיה רוזמן

פשטידה כזאת, עוד לא אכלתם

לא באמת חשבתם שד"ר מאיה רוזמן תסיים את התוכנית בלי המתכון המנצח לארוחת השבת, נכון? • הנה מתכון חדש של פשטידת כרישה מפנקת ובריאה


לא באמת חשבתם שמאיה רוזמן תסיים את התוכנית בלי המתכון המנצח לארוחת השבת, נכון? הפעם המומחית החליטה לספר מתכון חדש של פשטידת כרישה מפנקת ובריאה. 

להלן המתכון: 

בתרסיס שמן זית של לחיצה אחת משחימים 3 כרישות קצוצות (החלק הלבן) וחבילת פטריות קצוצות (או בצל אדום קצוץ) ושום כתוש. 

מוסיפים מלח וכף אבקת מרק בצל טבעית (או כף תערובת שום, מלח ורוזמרין).  

בקערה מערבבים קוטג 5 אחוז, ריקוטה 5 אחוז, 4 ביצים, 2 כפות מוצרלה ו־2 כפות פרמזן. 

מערבבים הכל עם הירקות  ואופים ב־170 מעלות כחצי שעה, מחלקים ל־6 מנות, כשכל מנה 200 קלוריות - נפלא עם סלט. 

בתיאבון! 

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
08/09/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פשטידת כרישה
פשטידת כרישה  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris