לא באמת חשבתם שמאיה רוזמן תסיים את התוכנית בלי המתכון המנצח לארוחת השבת, נכון? הפעם המומחית החליטה לספר מתכון חדש של פסטה עדשים מנחמת וטעימה.
להלן המתכון:
"פסטה עדשים: רשום על האריזה לבשל 7 דקות אבל זה לא ככה - אני מבשלת לפחות חצי שעה - שופכים על הפסטה מים רותחים, מוסיפים כפית מלח, מביאים לרתיחה נוספת, מנמיכים לאש נמוכה ומכסים את הסיר. אחרי חצי שעה מסננים".
"אני מוסיפה או רוטב עגבניות לשקשוקה וכפית חמאה (אחרי שמוכן ומסונן), או עגבניות מרוסקות, בזיליקום ותבלינים במקום רסק מוכן. הרסקים המוכנים מכילים רכיבים ממש מצויינים וגם אחוז שומן אפסי ומעט קלוריות. יוצא מעולה, עתיר חלבון, משביע לזמן ארוך, ועדיף על כל פסטה מקמח חיטה".
בתיאבון!