גם אתם אובססיביים לאבוקדו בכל פורמט אפשרי? • ד"ר מאיה רוזמן על הפרי שהפך לחלק הטוב ביותר בארוחה • חקלאי השבוע
אבוקדו הפך במהלך השנים לאחד הפירות הכיפיים ביותר שניתן לשלב בארוחת הבוקר, הצהריים והערב. וכן, מדובר בפרי.
במהלך פינת 'חקלאי השבוע', סיפרה ד"ר מאיה רוזמן על הזהב הירוק והנהדר, ועל ערכיו התזונתיים. רמז: הרבה שומן, אך מהסוג הטוב.
בהמשך, שוחחה עם החקלאי רהב שפירא, ושמעה עוד על האופן בו מגדלים אותו.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
17/05/2024
אבוקדו  | צילום: Ingram Images