ד"ר מאיה רוזמן

הקראנץ' המושלם

ד"ר מאיה עם המשקה שיצנן לכם קצת את סוף השבוע ויעביר אותו בנעימים: קרקר כוסמת ועדשים • המתכון השבועי


סוף סוף הגיע סוף השבוע, ולרגל מעמד מרגש זה הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לקרקר כוסמת ועדשים. אתם רושמים? 

מרכיבים ואופן ההכנה:

• 125 גרם כוסמת – להשרות למשך הלילה

• חצי כוס עדשים אדומות מושרות למשך הלילה

• 40 גרם טחינה גולמית מלאה

• כפית מלח

• רבע כוס מים

• טימין - אם אוהבים

• כוס תערובת של גרעיני דלעת, גרעיני חמניה ושומשום (שליש מכל סוג)

שוטפים היטב את הכוסמת והעדשים. שמים הכול במעבד מזון חוץ מהגרעינים והשומשום. טוחנים הכול יחד עד שנהיה מרקם אחיד של בלילה. מוסיפים את הגרעינים ומערבבים היטב. משטחים דק דק על נייר אפיה בתבנית התנור, מפזרים למעלה את השומשום. אופים כ־40 דקות עד שמתייבש ושוברים לקרקרים.

בתיאבון! 

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
31/05/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


קרקר כוסמת ועדשים
קרקר כוסמת ועדשים  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris