האם בשייק פירות מאתמול נשארו ויטמינים? בפינת טוב לדעת, ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלה והסבירה מדוע ויטמין C מגיב באופן שונה מהוויטמינים האחרים. לדבריה, "אם שותים את השייק למחרת, אז אין בו ויטמין C כנראה. לעומת זאת, למינרלים כמו אשלגן ומגנזיום לא קורה כלום - לא בזמן ההכנה והטחינה של הפירות וגם לא אחרי ששומרים את השייק. גם ויטמין A פחות נהרס ונשמר במידה יפה. לסיכום, החיסרון היחיד לעומת פרי טרי בשלמותו או לעומת שייק שזה הרגע נטחן הוא בעיקר בכמות ויטמין C".