האם מוצרי חלב הם המקור הבלעדי לסידן בתזונה שלנו? האם בדיאטה כדאי להעדיף חלב 1%? האם בגבינה צהובה יש הרבה כולסטרול? • המומחית השיבה
כמה מיתוסים על מוצרי חלב שהגיע הזמן לנפץ: האם מוצרי חלב הם המקור הבלעדי לסידן בתזונה שלנו? האם בדיאטה כדאי להעדיף חלב 1%? האם בגבינה צהובה יש הרבה כולסטרול? האם זה נכון שממוצרי חלב 0% לא נספג סידן וחלבון? בפינת המיתוס ד"ר מאיה רוזמן ביקשה להשיב לשאלות שחוזרות על עצמן שוב ושוב בקרב מאזיניה ועשתה סדר בנושא. ספוילר? התשובות הן לא, לא, לא, לא ולא. מדוע? האזינו.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
14/06/2024
מוצרי חלב - אילוסטרציה  | צילום: Ingram Images