בא לכם להפתיע את עצמכם בארוחת שישי? • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון לפשטידת כרוב שלא תפסיקו להפסיק לאכול • מתכון לשבת
סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לפשטידת כרוב שלא תוכלו להפסיק לאכול.
מרכיבים:
- חצי כרוב חתוך דק
- בצל לבן חתוך דק
- 2 ביצים
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- כף מיונז
- 40 גרם שיבולת שועל
- כפית גדושה של אבקת אפייה
- שומשום וקצח
אופן ההכנה:
- לטכן עם מחבת עם לחיצת ספריי שמן ותבלינים (מלח, שום, אגוז מוסקט, אבקת בצל, ומה שאוהבים)
- להעביר לקערה
- להוסיף את הביצים, המיונז, הפטרוזיליה, את אבקת האפייה ואת שיבולת השועל
- לפזר את השומשום והקצח
- לאפות כחצי שעה בחום של 180 מעלות
הפשטידה תעלה לנו כ־400 קלוריות בלבד לכל הכמות, ותכיל 20 גרם חלבון.
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
06/09/2024
פשטידת כרוב  | צילום: 103fm