ד"ר מאיה רוזמן

חצי שעה, ויש לכם פשטידה

בא לכם להפתיע את עצמכם בארוחת שישי? • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון לפשטידת כרוב שלא תפסיקו להפסיק לאכול • מתכון לשבת


סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לפשטידת כרוב שלא תוכלו להפסיק לאכול. 

מרכיבים:

  • חצי כרוב חתוך דק
  • בצל לבן חתוך דק 
  • 2 ביצים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • כף מיונז 
  • 40 גרם שיבולת שועל 
  • כפית גדושה של אבקת אפייה
  • שומשום וקצח

אופן ההכנה:

  • לטכן עם מחבת עם לחיצת ספריי שמן ותבלינים (מלח, שום, אגוז מוסקט, אבקת בצל, ומה שאוהבים)
  • להעביר לקערה
  • להוסיף את הביצים, המיונז, הפטרוזיליה, את אבקת האפייה ואת שיבולת השועל
  • לפזר את השומשום והקצח
  • לאפות כחצי שעה בחום של 180 מעלות

הפשטידה תעלה לנו כ־400 קלוריות בלבד לכל הכמות, ותכיל 20 גרם חלבון. 

בתיאבון!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
06/09/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פשטידת כרוב
פשטידת כרוב  |  צילום: 103fm
Paris